Nikos Hardalias İskeçe’yi ziyaret etti…

Doğu Makedonya ve Trakya’daki kışlaları ziyaret eden Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, 12 Şubat Pazar günü İskeçe Kayalar ve Okçular mevkilerinde bulunan kışlaları ziyaret etti.

Bakan yardımcısı Hardalias’a İskeçe’deki kışla ziyaretleri esnasında Birinci Ordu ve Dördüncü Kolordu komutanları da eşlik etti.

Okçular’da bulunan kışlayı ziyareti esnasında açıklamalarda bulunan Hardalias, devletin ordunun modernizasyonu için başlattığı çalışmanın hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Avrupa Birliği destekli ESPA programları çerçevesinde başlatılan modernizasyon progamı ile ordunun özellikle doğal afet ve yangınlara karşı acil müdahalede kullanılan araç ve gereçlerin yenileceğini söyledi.

Hardalias devam etmekte olan ESPA programlarından ordunun toplamda yaklaşık 12 milyon euroluk finansman elde edeceğini belirtti.

YDP’NİNİ YILBAŞI ÇÖREĞİ
Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias İskeçe ziyareti esnasında Yeni Demokrasi Partisi’nin düzenlediği yılbaşı çöreği etkinliğine de katıldı. İskeçeli YDP’li yerel yöneticiler ve parti üyelerinin katıldığı ektiklikte konuşan Hardailas, partilerinin birlik beraberlik içinde yürütülecek ciddi bir çalışma ile tek başına iktidar olacağına inandığını ifade etti.

İskeçe’ye ayrı hassasiyeti bulunduğunu hatırlatan Hardalias, Karnavalların yasaklanması ve Mustafçova Belediyesi ile ilgili Covid-19 döneminde aldığı kararları hiç unutmadığını kaydetti.

Hükümetin özellikle doğal afetlere karşı verdiği mücadeleyi anlatan Hardalias, Mitsotakis yönetimindeki YDP’nin önmüzdeki milletvekili seçimlerinde tek başına iktidar olacağına inandığını söyledi.

Hardalias, İskeçe’deki temaslarından sonra Atina’ya dönmek üzere bölgeden ayrıldı.

Kaynak : Batitrakya.live
Kaynak Sayfa : https://batitrakya.live/nikos-hardalias-iskeceyi-ziyaret-etti/

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Pentagon: Lübnan'daki saldırılar bölgede gerginliğin azaltılmasına yardımcı olmaz

Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lübnan’da çağrı cihazları ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir