Uluslararası Turizm ve Dünya Ulaşım Hizmetleri şirketlerinin ortak ofisi açıldı

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta Uluslararası Turizm özel şirketinin ve Dünya Ulaşım Hizmetleri şirketinin Asia Sky Express (ASE) şirketi ile ortak ofisi açıldı.

Dünya Ulaşım Hizmetleri şirketinin çalışanı Meňli Emirova’nın Business Türkmenistan internet yayınına verdiği demece göre, 1995’de kurulan Dünya Ulaşım Hizmetleri şirketi, halihazırda Asia Sky Express şirketi ile birlikte 230’dan fazla ülkeye çeşitli türlerde küçük boyutlu kargo taşımacılığı ve belge teslim hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca Dünya Ulaşım Hizmetleri şirketi, Turkish Cargo şirketinin de resmi ortağıdır.

Dünya Ulaşım Hizmetleri şirketi, müşterilerine ‘kapıdan kapıya’ hizmetin yanı sıra hava kargo taşımacılığı, güvenli kargo paketleme, gümrükleme, danışmanlık, dijital kargo takibi ve özel bagaj taşımacılığı hizmetleri vermektedir.

Şirketin temel özellikleri hız, güvenilirlik ve şeffaflık olmakla birlikte mallar sevkiyatın yapıldığı ülkeye bağlı olarak 5-10 gün içerisinde belirtilen adrese teslim edilir. Müşteriler, şirket üzerinden 30 kilograma kadar olan acil kargolarını ve belgelerini gönderebilirler.

Uluslararası Turizm şirketi, 19 Mart 2022’de Aşkabat’ta kuruldu. Şirket, yabancı turistler ve yerel halk için yurt dışı ve Türkmenistan sınırları içinde geziler ve turlar düzenlemektedir. Ayrıca Uluslararası Turizm şirketi, Turk Hava Yolları (THY) şirketinin de resmi acentesidir.

Şirket bilet ve otel rezervasyonu, tur düzenleme, vize ve diğer seyahat hizmetlerini sunmaktadır.

Uluslararası Turizm şirketinin turizm işletmecisi Gulövser Övezberdiyeva’nın Business Turkmenistan internet yayınına yaptığı açıklamaya göre, şirket her yöne gezi düzenleme imkanına sahiptir ve destinasyonlar arasında Özbekistan, Kazakistan, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Polonya, Tacikistan ve Rusya gibi ülkeler yer almaktadır..

Uluslararası Turizm şirketinde birkaç yabancı dil bilen uzmanlar istihdam edilmektedir.

Uluslararası Turizm şirketi ve Dünya Ulaşım Hizmetleri şirketinin Asia Sky Express (ASE) ile ortak ofisi Aşkabat’ta G.Ezizov Caddesi’nin 36 numaralı Ulag Menzil apartmanında bulunuyor.

Dünya Ulaşım Hizmetleri şirketi ile iletişime geçmek için:

Telefon numaraları:  +993 (12) 95 46 82/83; +993 61-13-16-61

E-posta: aseocsasb@asecourier.com

Web sayfası: ase.com.tr

Uluslararası Turizm şirketi ile iletişime geçmek için:

Telefon numaraları: +993 63-10-34-44; +993 63-10-35-55

Instagram: halkarasyyahat

Kaynak : BusinessTürkmenistan
Kaynak Sayfa : https://business.com.tm/tr/multimedia/9870/uluslararas%C4%B1-turizm-ve-dunya-ulash%C4%B1m-hizmetleri-shirketlerinin-ortak-ofisi-ach%C4%B1ld%C4%B1

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir