‘Oz Büyücüsü’ Çocuklara Mutlu Dakikalar Yaşattı

Perşembe 12 Ocak 2023 15:43

Art Theatre  ‘Oz Büyücüsü’ çocuk oyununu  24-25 Aralık 2022  ve 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde toplamda 8 defa oynayarak çocuklara mutlu dakikalar yaşattı.

 Prizren “Ukshin Hoti” Üniversitesi Amfi Tiyatrosu’nda oymam oyunda kullanılan birbirinden güzel ve rengarenk kostümler, müzik ve dans gösterileri, masalımsı bir atmosfer çocukları büyüledi.
.
Oyuna sadece çocuklar değil yetişkinler de yoğun ilgi gösterdi.

24 Aralık’taki akşam seansına, KDTP Genel Başkanı ve K.C. Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, KDTP Genel Sekreteri Varol Bekteş, T.C. Prizren Muavin Başkonsolosu İsmail Cenk Şen, Kosova Türk Temsil Heyet Başkanlığı SAİ Komutanı Yarbay Özgür Adak ve davetliler katıldı.

Yönetmen Tansu Kervan, 1 ay kadar hazırlıktan sonra sahneye konulan Lyman Frank Baum’un “Oz Büyücüsü” oyununa çocukların ilgisinden oldukça memnun olduklarını söyledi. Çocuk oyunlarını ayrı bir sevdiklerini belirten Kervan, tiyatro atölyesinde yetişen tiyatrocuların sahne performanslarından da memnun kaldığını ifade etti.

Deniz Dadale, oyun oynarken çok eğlendiklerini ve çocukları da eğlendirmeye başardıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Oyuncular: Sonay Buş, Deniz Dadale, Tuncay Laloş, Aleda Kazaz, Hafsa Zhurli, Henna Toska, Elis Kosova, Arsim Kepa ve Sumeya Dadihak, çocukları eğlendirirken tiyatroyu sevdirmek gayretlerini esirgemezken; Teknik Ekip: Onur Cibo, Sali Laloş, Fatih Kepa, Ela Mercan, Ecrin Balibaşa ve İsra Etek onları bu çabalarında katıksız destekledi.
 

Kaynak : Kosovahaber.net
Kaynak Sayfa : https://www.kosovahaber.net/?page=2,11,77091

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir