Eğitim

Ebeveynlere Aile İçi İletişim Semineri

Yuvamız Beylikdüzü Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi ile Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencilerinin ebeveynleri “Aile içi iletişim” konulu seminerde bir araya geldi.

Devamı »

Marshall’ın okullara desteği TEV iş birliğiyle devam ediyor

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatı renklendiren Marshall’ın okullara sağladığı boya desteği kapsamında, Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde yer alan TEVİTÖL (Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi) okulun boyanması için Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile iş birliği gerçekleştirildi.

Devamı »

Ege Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “TÜBA Biyoçeşitlilik ve Ekosistemler Çalıştayı” sona erdi

TÜBA ve Ege Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “ Biyoçeşitlilik ve Ekosistemler Çalıştayı” sona erdi. Protokol ve açılış konuşmalarını TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ve TÜBA Çevre Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Yürütücüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın'ın yaptı

Devamı »

En çok atık pil toplayan Zafer İlkokulu’na ödül

Yarınlara yaşanılabilir bir çevre bırakmak adına çalışmalarına devam eden Ödemiş Belediyesi’nin Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ile birlikte düzenlediği Atık Pil Toplama Yarışması’nda birinci olan Zafer İlkokulu’na ödülleri verildi.

Devamı »

Gönüllüler Çocukların Eğitimi İçin El Ele Verdi

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ‘Sen De Gönüllü Ol Çocukların Eğitimine Destek Ol’ sloganıyla bir araya gelen gönüllü öğrenci ve öğretmenler, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hafta sonları ücretsiz ders veriyor.

Devamı »

Anneliğe Hazırlık Atölyesi Eğitimleri Devam Ediyor

Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından anne ve anne adaylarına yönelik bilinçli gebelik ve güvenli annelik konusunda bilgilendirmelerin ve eğitimlerin verildiği ‘Anneliğe Hazırlık Atölyesi’nde eğitimler devam ediyor. Eğitimlere talep eden baba adayları da katılabiliyor.

Devamı »

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü Kutlu Olsun

27 yılda 95 bin gönüllüsünün desteğiyle 3 milyondan fazla çocuğu nitelikli eğitim desteğiyle buluşturan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), tüm gönüllülerinin 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü kutluyor. TEGV, bu özel gün kapsamında tüm etkinlik noktalarında çeşitli organizasyonlarla gönülleriyle buluşuyor ve çeşitli kutlamalar yapıyor.

Devamı »