Gümrük memurları geçen hafta kuş uçurtmadı

Geçtiğimiz hafta gümrük yetkilileri çeşitli malların kaçakçılığına yönelik çok sayıda girişimi engelledi; bu sırada sigara, kıyafet, motorlu taşıtlar ve diğerleri geçici olarak gözaltına alındı.

Üsküp Uluslararası Havalimanı’nda Karelya markalı 114 karton özel tüketim damgası olmayan sigara ve Sobranie markalı 5 karton Bulgar özel tüketim damgalı sigara ele geçirildi.

Gümrük İdaresi, Ceza Kanunu’nun 278. maddesi uyarınca, Blace sınır kapısında ülkeye giriş kaydı bulunan bir Kosova vatandaşının kullandığı otomobilin kontrolünde bulunan 52 resmi elbisenin kaçakçılığı nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Blace Sınır Kapısı’nda ülkeden çıkış yaptığı bildirilen bir Türk vatandaşının kullandığı Kosova plakalı otomobilin kontrolünde gümrük ekipleri tarafından tarayıcıyla tespit edilen 350 kısa kollu tişörtün olduğu bildirildi.

Yurtdışında yasal ikamet izni olmayan bir Makedon vatandaşının kullandığı Slovenya plakalı Ford marka bir araç da Jazince sınır kapısında el konuldu.

Ayrıca gümrük görevlileri toplam değeri 2,3 milyon denar olan 9 adet ikinci el motosiklet, 4 adet elektrikli tekerlekli sandalye, 42 adet kullanılmış hoparlör, 21 adet kullanılmış lastik, 1 adet kullanılmış buzdolabı, 1 adet kullanılmış dış mekan klima ünitesi, 35 adet kullanılmış metal braket ve 1 adet lastik havuz da ele geçirdi.

Kaynak : Yenibalkan.com
Kaynak Sayfa : https://yenibalkan.com/tr/makedonya/gumruk-memurlari-gecen-hafta-kus-ucurtmadi

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir